Magyar English Kezdőlap...

Magunkról

A H-Conference.Hu internetes oldal, igazodva a korszerű elektronikus lehetőségekhez, új fejezete korábbi szakmai és üzleti pályafutásunknak. Számos regionális és országos rendezvényen való aktív közreműködés komoly tudást és rutint hozott számunkra, melyet ezúton kívánunk felajánlani Önnek is. A vonzáskörhöz tartozó külföldi, és az egész ország területén kialakult belföldi kapcsolataink egy sor a témához szervesen illeszkedő elismerést és referenciát jelent számunkra, mely biztos alapot nyújt az Ön célkitűzéseinek eléréséhez is.


A győri H-Conference Bt. és a budaörsi Cross-Audio Bt. szakembereinek partnersége több éves múltra tekint vissza. Az eltelt időszak alatt, számos rendezvény közös technikai lebonyolítása vezetett a jelenlegi együttes piaci megjelenéshez. A H-Conference Bt. megfelelő üzleti kapcsolatrendszere, az érintett piac átfogó ismerete hatékonyan egészül ki partnerünk szakmai múltjával. Az Cross-Audio Bt. közel tíz éves folyamatos parlamenti gyakorlata, konferencia és tolmács-rendszer fejlesztői tapasztalatai, valamint a konferencia témához kapcsolódó nyertes európai-uniós pályázata jelenti Önnek azt a garanciát, mely révén bizalommal fordulhat hozzánk.

Ezen sikeres tevékenységeink szerves folytatásaként hoztuk létre internetes megjelenésünket, hogy még hathatósabb támogatást nyújthassunk Önnek:

  • a szükséges berendezések kiválasztásában, azok kölcsönzésében, vagy beszerzésében,
  • az Ön számára legalkalmasabb rendezvényhelyszín kiválasztásában,
  • valamint tapasztalt szinkron- és konszekutív tolmácsok, vagy más közreműködők közvetítésében.

H-Conference.Hu ® :: Mobil/GSM: +36 20 967 3291 :: E-mail: Info@H-Conference.hu

Created by MarketingSUPPORT.Hu