Magyar English Kezdőlap...

Rendezvényhelyszínek

Az Ön rendezvényének sikere érdekében - különösen ha konferenciáról van szó - elengedhetetlen a lehetséges helyszínek alapos ismerete, az adottságok és lehetőségek előzetes felmérése. Kellemetlen utóhangja lesz az Ön rendezvényének, amikor néhány - látszólag - "apróság" miatt az Ön vendégei nem azt kapják, amit joggal elvárnak.

A helyszín földrajzi elhelyezkedése, az épület és a termek adottságai, a berendezés, a vendéglátás színvonala - mind-mind olyan tényező, melyek közül akár egy is "alulról veri a lécet", az Ön rendezvénye nem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket.

A H-Conference.Hu - eddigi kedvező tapasztalataira alapozva - a következő rendezvényhelyszíneket ajánlja az Ön szíves figyelmébe:

Hotel Konferencia - Győr

A történelmi belvárosában, a Bazilika és a Vár szomszédságában, rendkívül impozáns, csendes, nyugodt környezetben található a szálloda. A hotel légkondicionált nagyterme és négy különterme nagyszerű lehetőséget nyújt konferenciák, tanácskozások, üzleti találkozók, vállalati továbbképzések magas színvonalú megrendezésére, akár 200 fős létszám esetén is.

Egyetemi Csarnok - Győr

A győri Széchenyi István Egyetem hivatalos ünnepségeinek lebonyolításán kívül kiválóan alkalmas tudományos konferenciák, kiállítások, vásárok, információs börzék, koncertek és más rendezvények megtartására is. Maximális befogadóképessége 1997 + 1000 fő. 300 fő feletti rendezvény esetén work-shop lehetőség biztosított.

Szigetköz Wellness Hotel - Dunakiliti

A Duna közvetlen közelében elhelyezkedő szálloda kellemes környezetben, extra szolgáltatásokkal várja vendégeit. Első osztályú étterem, teljes körű wellness-szolgáltatások, számtalan kikapcsolódási lehetőség szolgálja az ide látogatók kényelmét. 90 fős nagytermében illetve kisebb létszám befogadására alkalmas termeiben exkluzív körülmények között tarthatja céges vagy magánjellegű rendezvényét.

Hotel Princess Palace -Dunakiliti

A Princess Palace hallja, különtermei és szivarszalonja az Osztrák-Magyar Monarchia főúri világának hangulatát idézik. A Kínai, Barokk, Rózsaszín, Zöld szalon (teraszokkal és a kerttel egybenyitva is) kiválóan alkalmasak konferenciák, üzleti tárgyalások, továbbképzések, meetingek, tréningek lebonyolítására. A termek természetes megvilágításúak, nyitható ablakokkal, teljes elsötétítést biztosító sötétítőfüggönyökkel.

Hotel Orchidea - Lipót

A szálloda Szigetközben, Magyarország egyik legszebb tájvédelmi területén fekszik. 200 fős nagyterme - mely egyben az étterem része -, valamint a maximum 50 fő befogadására képes kisterme már számtalan magas színvonalú rendezvénynek adott otthont. A hotelben mindemellett wellness-szolgáltatások széles skálája várja a résztvevőket.

Hédervár Kastélyszálloda - Hédervár

A Szigetköz gyöngyszemeként emlegetett reneszánsz várkastély termei kitűnő lehetőséget nyújtanak konferenciák, továbbképzések, bálok, kiállítások megrendezésére. A korhű berendezés, a rusztikus hangulatú pince és az épületet körülölelő park felejthetetlen élményekkel tesz gazdagabbá. A szálloda és környéke kitűnő kikapcsolódási lehetőségeket nyújt - munka után jöhet a pihenés.

Romantik Hotel Schweizerhof - Győr

A barokk óvárosban a történelmi várfal mellett, csendes környezetben fekszik a szálloda. Egyedi berendezésű szobák, páratlan, ínyenc étterem, borozó, konferencia-terem, szauna, szolárium, fitness, masszázs, pezsgőfürdő és az épület alatt elhelyezkedő mélygarázs állnak a vendégek rendelkezésére.

Szent István Hotel - Mosonmagyaróvár

A szálloda a várostól három kilométerre, nagy kiterjedésű, ápolt park közepén található. A csendes, világtól elzárt ház ideális lehetőséget biztosít szemináriumok, tanácskozások, összejövetelek megrendezésére. A vendégek részére szauna, őrzött parkoló biztosított. Előzetes egyeztetés alapján lehetőség van lovaglásra, koronglövészetre és más szabadidős programokon való részvételre is.

A felsorolt rendezvényhelyszíneken kívül különleges szakmai kapcsolatot ápolunk alábbi partnereinkkel:
- Hotel Klastrom***
- Hotel Kálvária****
- Hotel Famulus****
- Hotel Ibis****
- GY-M-S Megyei Kereskedelmi és IparkamaraA H-Conference 2000-től a Győri Olimpia Klub hivatalos technikai partnere.


H-Conference.Hu ® :: Mobil/GSM: +36 20 967 3291 :: E-mail: Info@H-Conference.hu

Created by MarketingSUPPORT.Hu