Magyar English Kezdőlap...

Rólunk mondták...

A H-Conference.Hu számára a legfontosabb cél az, hogy az Ön sikeréhez is olyan magas színvonalú megoldásokkal járulhassunk hozzá, hogy úgy gondoljon ránk, ahogyan az alábbiakban olvasható...

"Az európai uniós csatlakozást előkészítő konferenciánk technikai partnere a H-Conference volt. Megbízható tolmácstechnikai berendezések kölcsönzésével, valamint Európa Uniós tudászinttel rendelkező szinkrontolmácsok közvetítésével már számos konferencia sikeres lebonyolításához járult hozzá."

Varga Marianna
osztályvezető
Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat
Európai Integráció és Nemzetközi Kapcsolatok Osztálya

"A Hotel Konferencia számára - nevéből is adódóan - kiemelt fontosságú egy olyan állandó partnerrel való együttműködés, aki képes - vendégeink legszélesebb igényeit szem előtt tartva - rendezvényeink technikai hátterét profi módon biztosítani. A H-Conference immáron több éve felvállalta azt a magas színvonalú szolgáltatást, melyet vendégeink joggal várnak el tőlünk. Pontos, megbízható, széles szolgáltatási kör jellemzi, és a váratlan helyzetek megoldása sem jelent problémát számukra."

Szabó Józsefné
szállodaigazgató
Hotel**** Konferencia, Győr

"Győr szálláshely- és rendezvénypiacán a Hotel Rába előkelő helyet foglal el. Ebben jelentős szerepe van a H-Conference-szel folytatott immáron több éves gyümölcsöző együttműködésünknek. Mi azért dolgozunk a H-Conference-szel, mert rugalmas, megbízható partner és minden kérdésünkre tudja a választ".

Horváth Ottó
igazgató
Hotel*** Rába, Győr

H-Conference.Hu ® :: Mobil/GSM: +36 20 967 3291 :: E-mail: Info@H-Conference.hu

Created by MarketingSUPPORT.Hu