Magyar English Kezdőlap...

Szolgáltatásaink

Egyre szorosabbra fűződő kapcsolataink az európai gazdasági és társadalmi folyamatokhoz, egyértelművé teszik, hogy munkastílusunkat és kommunikációs szokásainkat is ebbe az irányba kell fejlesztenünk.
Nő a jelentősége a közös véleményformáló és felelős döntéseket hozó fórumoknak, az ezeket minél jobban kiszolgáló technikai háttérnek.
Minden jel arra mutat, hogy előtérbe kerülnek a többnyelvű rendezvények, amelyek lebonyolítása és előzetes tervezése is speciális, újszerű ismereteket igényel.


Az új kihívásokkal előbb-utóbb Önnek is szembe kell néznie, még ha napi munkája során eddig kevésbé kényszerült is rá.

Európához kapcsolódva, nyilván Önnek is érdeke, hogy még eredményesebben tudja bemutatni cégét, termékeit, szolgáltatásait. Magas színvonalon kell tehát prezentálnia azokat az adottságait, melyek az Ön meglévő és potenciális ügyfelei számára értéket hordoznak.
Ezen célkitűzései eléréséhez kiváló eszközként kínálkoznak a különböző nyilvános fórumok, konferenciák, cég- és termékprezentációk, üzleti tárgyalások, szimpóziumok.

Ebben kívánunk az Ön segítségére lenni, hogy európai céljaihoz európai szintű megoldásokat kínáljunk!

A technikai háttér teljes körű biztosítása mellett, természetesen ingyen felajánljuk Önnek, hogy:

  • szaktanácsadással és tervezéssel támogatjuk az Ön szervezési feladatait,
  • megmutatjuk és segítünk kiválasztani az Ön rendezvényének leginkább megfelelő helyszíneket,
  • amennyiben szükségét érzi, objektív véleményformálással támogatjuk Önt rendezvény-szervező partnercégek kiválasztásánál.

H-Conference.Hu ® :: Mobil/GSM: +36 20 967 3291 :: E-mail: Info@H-Conference.hu

Created by MarketingSUPPORT.Hu