Magyar English Kezdőlap...

Tisztelt Látogató!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy hamarosan teljesen megújult honlappal jelentkezünk.
Kérjük, kérdéseivel és kéréseivel keressen bennünket: Hartmann József - +36 20/967-3291
Köszönjük!

"Sok rendezvényen vettem már részt - hol vendégként, hol pedig szervezőként -, és sokéves tapasztalatom birtokában állíthatom, hogy az Ön rendezvényének eredményessége nagymértékben függ a technikai berendezések, eszközök megfelelő használatától.
Tapasztalatom szerint ugyanakkor néha éppen a technikával szemben megjelenő bizonytalanság a gátja annak, hogy egy rendezvény a kívánt szinten szolgálja a kitűzött célt."


A H-Conference.Hu internetes oldalunkat, a Cross-Audio Bt-vel együttműködve, azzal a céllal hoztuk létre, hogy az Ön számára hatékony támogatást nyújthassunk rendezvényének megtervezésétől a sikeres lebonyolításig.

"Ön, kedves Érdeklődő, egyfelől hasznos információkat szerezhet arról, hogy milyen technikai lehetőségekben érdemes gondolkoznia szervezendő konferenciájához, és ezek ismeretében tökéletesítheti elképzeléseit.
Másfelől megismerkedhet szolgáltatásaink széles skálájával, melyek közül Ön rugalmasan kiválaszthatja, milyen típusú együttműködés szolgálja leghatékonyabban az Ön érdekeit."

Kellemes böngészést és sikeres megvalósítást kívánunk!

Szívélyes üdvözlettel,

Hartmann József
ügyvezető
H-Conference Bt.


Paraj István
ügyvezető
Cross-Audio Bt.

H-Conference.Hu ® :: Mobil/GSM: +36 20 967 3291 :: E-mail: Info@H-Conference.hu

Created by MarketingSUPPORT.Hu